Fiskeri

Der er rig mulighed for både lystfiskeri og fiskeri i Put and Take søer. GreensLodge ligger i et af de smukkeste naturområder i Jylland med en uspoleret eng i gåafstand, hvor Skjern Å og Karstoft Å løber sammen. Derudover findes en række Put and Take søer i nærområdet.

billede af Karstoft Å i engen ved GreensLodge

Lystfiskeri

billede af laks fanget i engen ved GreensLodge

I den private eng der hører til GreensLodge er der rig mulighed for at fange middagsmaden. I engen løber Skjern Å og Karstoft Å sammen og skaber et rigt og betagende naturområde. Skjern Å er Danmarks største og mest vandrige å og i alt dækker åen og dens mange tilløb 2500 kvadratkilometer, ca. 11 procent af Jyllands areal. Skjern Å udspringer i Tinnet Krat i Midtjylland og løber ud i Ringkøbing Fjord og længden af hele Skjern Å-systemet er godt 1500 km.

I området ved GreensLodge  kan du du fange laks, havørred, bækørred, regnbueørred, stalling, gedde og ål.

Fiskesæson i Skjern Å systemet: 16. april til og med 15. oktober.

 

Put and Take og Fiskesøer

Der findes en række put and take og fiskesøer i umiddelbar nærhed af GreensLodge. Den tætteste put and take sø ligger ca 3,5 kilometer væk, men der er en række andre muligheder.

Se alle put and take søer og fiskesøer på kort på www.fiskesøerdanmark.dk


Højkilde Lystfiskerpark
Hovedgaden 48, Skarrild
6933 Kibæk

Silstrup Put and Take
Skjernvej 19
6933 Kibæk

Stakroge Natur & Fiskepark
Engebækvej 47
7270 Stakroge

Sinding Lystfiskersø
Kvindvadvej 11, Sinding
7400 Herning

 

Fisketegn og regler

Du skal have fisketegn for at fiske i de danske søer og farvande og derudover findes nogle specielle regler for fiskeri i Skjern Å. Du kan læse mere om de enkelte punkter, ved at klikke på linkene herunder:

Fiskeretten til Skjern Å er pt. udlejet til Sdr. Felding lystfiskerforening. Dette indebærer, at man kan møde andre lystfiskere på terrænet. Man fisker således på gratis gæstekort tilhørende GreensLodge, som så til gengæld giver tilladelse til at fiske på alle 5 km. fiskeret tilhørende Sdr. Felding Lystfiskerforening. Heraf er de ca. 1,7 km beliggende lige uden for døren.