Området

GreensLodge ligger i et naturskønt område ca 20 km. sydvest for Herning. Området er præget af landsbysamfund, agerjord og store skovarealer. Skjern Å løber igennem engen der tilhører gården, og skaber et naturskønt område med masser af dyreliv både til vands, på land og i luften.

Kultur nær GreensLodge

Skarrildhus

Ca. 500 meter fra GreensLodge ligger Skarrildhus. Den store hedegård har været i brugt til uldproduktion, men er i dag kursusejendom for Danmarks Lærerforening. Den smukke bygning er omgivet af en smuk park, og der bliver holdt mange bryllupper og andre større fester på gården. Hvis du er gæst på Skarrildhus og mangler et sted af overnatte, hører vi gerne fra dig.

Skarrildhus’ hjemmeside

 

Tjæreovnene

Ca. 4 km. fra GreensLodge i Hesselvig Plantage finder du Danmarks eneste bevarede tjæreovne. Udover det restaurerende område med tørrelade og motorhus, bliver der også årligt opført et skuespil på pladsen. Datoer og mere info findes på deres hjemmeside.

Tjæreovnene/Skarrild

 

Andre seværdigheder

Skarrild Museum og  Lokalarkiv

Hjerl Hede

Heart – Herning museum of contemporary art 

Søby Brunkulsmuseum

 

Du kan også finde inspiration til flere seværdigheder i Skarrild og omegn på: www.turistskarrild.dk

 

Indkøb og shopping

Ved den lokale købmand i Skarrild er det muligt at købe  dagligvarer samt bagerbrød og alt til husholdningen. Der er ca. 4 km til købmanden i Skarrild. Åbningstiderne er 7.30 – 19.00 hver dag.

Hvis der ønskes større udvalg findes der dagligvareforretninger i både Kibæk og Sønderfelding, hvor der også findes bagere samt pizzarier.

I Herning ca. 20 km. fra GreensLodge er en stort shoppingstrøg med et bredt udvalgt af tøjbutikker, specialforretninger, slagter, møbelhuse mv.

 

Natur

Hele området omkring GreensLodge er præget af store skovarealer, enge, marker og åer. Der er derfor rig mulighed for skønne naturoplevelser i gåafstand fra lodgen.

Det tager ca. 45 min. i bil at nå Vesterhavet. Vi kan anbefale Søndervig, der summer af liv og badegæster hele sommersæsonen. Det er muligt at parkere få meter fra stranden.